1 min læsningEkspert: Derfor vinder Manchester United ikke Premier League

Gary Neville tror ikke på, at Manchester United kan tage Premier League-titlen i denne sæson. I sin podcast forklarer han hvorfor.

1 min læsning
Manchester United
Gary Neville mener ikke, at Manchester United spiller godt nok som et hold til at kunne vinde Premier League i denne sæson. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Den tidligere United-spiller og nuværende fodboldekspert på Sky Sports, Gary Neville, tror ikke på, at Manchester United i denne sæson kan løbe med Premier League-trofæet. Det forklarer han i sin podcast, hvor han også uddyber sin holdning.

– Jeg sagde det selv, da vi vandt og Ronaldo scorede, de spiller ikke godt nok som hold til at vinde Premier League i mine øjne, starter Gary Neville, inden han fortsætter.

– Jeg tænker, at man skal være en enhed med og uden bolden, og når man kun leverer i visse momenter, vil disse momenter ikke gå til din fordel i særlige kampe, fortsætter Neville og sætter ord på de hold, han tror på.

– Når jeg kigger på Chelsea, Liverpool og Manchester City, er de hold. De sætter holdpræstationer sammen. Jeg siger ikke, at United aldrig gør det, men Ole (Gunnar Solskjær, red.) skal få United til at blive til et hold nu.

Læs også: Udlandsprofferne uge 38: Gamle venner, nye venner og tysk førsteplads

Manchester United skal i Champions League-aktion på onsdag, hvor man kan revanchere finalenederlaget i Europa League, når Villarreal kigger forbi Old Trafford.

Timeline

Notifications

Notifikationer