Europæisk Fodbold

Samir Nasri har officielt trukket sig tilbage fra fodbolden

34-årige Samir Nasri, der tidligere har spillet for blandt andet Marseille, Arsenal og Manchester City, har annonceret sit karrierestop. En af de primære grunde er ifølge franskmanden en uretfærdig karantæne, der ellers er afsonet.

Samir Nasri spillede blandt andet 124 kampe for Manchester City. Foto: Jon Super Reuters/Ritzau Scanpix

Samir Nasri har endegyldigt forladt fodboldbranchen. Den tidligere franske landsholdspiller nåede at spille i mange af de store ligaer, herunder den franske, spanske og engelske, hvor han har repræsenteret storklubberne Marseille, Sevilla, Arsenal og Manchester City.

Siden 17/18-sæsonen, hvor han tørnede ud for tyrkiske Antalyaspor, har han dog ikke spillet særlig meget professionelt fodbold. Det skyldes en 18-måneder lang karantæne, som han fik for at have dopet sig med nogle ulovlige vitaminer.

Læs også
: Optimistisk FCK-fanklubformand: Jess Thorup skal holde sig fra mindgames

Karantænen var ifølge Nasri selv en af hovedårsagerne til, at han i dag vinker farvel til fodbolden og smider støvlerne på hylden. Det fortæller han til L’Equipe:

– Jeg var træt af den karantæne, jeg fik. Den var uretfærdig, fordi jeg ikke var dopet. De vitaminer jeg fik tilført var i forbindelse med en sygdom, afslutter den nu tidligere fodboldspiller, der fik sit helt store gennembrud i barndomsklubben Marseille, hvor han nåede at spille 121 førsteholdskampe.

Læs også: Absalonsen om Danmarks nye assistenttræner: Han er en solid kapacitet at få ind

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P