3 min læsningOptimistisk FCK-fanklubformand: Jess Thorup skal holde sig fra mindgames

Lars Thor, formand for F.C. København Fan Club, fortæller, at der er en overvejende positivitet omkring klubbens projekt på baggrund af sæsonindledningen. Også med Jess Thorup ved roret. Dog savner han bedre kommunikation fra sin klubs leder.

3 min læsning
Jess Thorup
Formanden for F.C. København Fan Club kan egentlig godt lide Jess Thorup som person, men kan ikke lide cheftrænernes form for kommunikation. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lars Thor har fungeret som formand for F.C. København Fan Club – også blot kaldet FCKFC – siden 2012. Han har derfor været på lidt af en rejse med sin højtelskede fodboldklub, som netop nu er i vælten grundet to nederlag i træk. Senest en pokalblamage af de helt store, da Nykøbing FC besejrede de ellers så ambitiøse københavnere med 3-0 i pokalturneringen.

Alligevel maner fanklubformanden til besindighed, når nogle af klubbens fans kalder på udskiftning på cheftrænerbænken, hvor Jess Thorup lige nu sidder.

– Der er en overvejende positivitet omkring hele projektet. De kommer på baggrund af de første kampe i denne sæson, så der er optimisme. Også med Jess Thorup som cheftræner, siger Lars Thor til campo.dk, hvor han i samme ombæring erkender splittelse blandt fansene.

– Stemningen lige nu er vel, som da han tiltrådte. Der er dem, som ikke ønsker ham og de seneste to kampe er bare vand på deres mølle. Men der er også dem, som ser projektet og køber ind på det, fortæller fanklubformanden, der ikke er bekymret for den seneste tids støj omkring Jess Thorup.

– Dem der er negative, er også dem, som råber højest. Personligt synes jeg, at det er lidt skingert nogle gange. Et dårligt resultat mod FC Midtjylland har Ståle jo også leveret. Og det samme med pokalturneringen. Det klinger lidt hult.

Læs også: Fodboldekspert: Jess Thorup har ikke ret lang snor

Forventer bedre kommunikation
Alligevel er der punkter, hvor Jess Thorup har klare mangler. Det mener FCKFC-formanden i hvert fald.

– Jeg kan egentlig godt lide Jess Thorup som person, men han skal måske lade være med det der mindgame. Det er han altså ikke særlig god til, siger Lars Thor og uddyber:

Der er lidt med hans kommunikation på det seneste. Hos mange er det lige præcis den del, som fylder rigtig meget lige i øjeblikket. Det startede i sidste sæson med den der mellemsæsonsudmeldning og senest med Brøndby. Derfra er han bare kommet på dårlig fod med fansene. Det er ikke en melding, man gider høre i F.C. København, slutter FCKFC-formanden, der lige knytter en sidste kommentar til dagens eftermiddagskamp, hvor løverne skal en tur til Right to Dream Park og møde FC Nordsjælland.

– Jeg har det lidt blandet i forhold til forventningsglæden til kampen mod FC Nordsjælland. De to seneste kampe mudrer lidt situationen. Havde det været før FCM-kampen, var jeg nok mere rolig i sindet. Men mon ikke, der sker noget positivt i eftermiddag.

Læs også: Flemming Pedersen: Vi går all in mod FCK

Opgøret mellem FC Nordsjælland og F.C. København har kick off klokken 16 og kan følges på Canal 9 og discovery+.

Læs også: AaB’s svenske målmandprofil om fremtiden: Jeg lukker ikke nogen døre


Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P