1 min læsningAbsalonsen om Danmarks nye assistenttræner: Han er en solid kapacitet at få ind

Ifølge campo.dk's fodboldekspert, Johan Absalonsen, er ansættelsen af Christian Poulsen som ny assistenttræner for landsholdet en stor og solid kapacitet at få ind i et allerede stærkt setup.

1 min læsning
Christian Poulsen er i dag officielt blevet det danske landsholds nye assistenttræner. Foto: Liselotte Sabroe Ritzau Scanpix

Står det til campo.dk’s egen fodboldekspert, Johan Absalonsen, kan Christian Poulsen blive en stor gevinst for det danske herrelandshold.

41-årige Christian Poulsen optrådte senest for Danmark ved EM-slutrunden i 2012 mod Tyskland. I 2019 blev den tidligere midtbaneprofil uddannet som UEFA A-træner, hvor han samme år blev ansat som assistenttræner i Ajax, hvor han endvidere fungerede som mentor for de unge spillere.

Læs også: Kasper Hjulmand har fået ny assistenttræner på landsholdet

– Det er en solid kapacitet at få ind på landsholdet. Han vil kunne komplementere Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst, der er dygtige taktisk og fagligt. Christian (Poulsen, red.) kommer også ind med markant erfaring fra en lang karriere i verdens største ligaer herunder England, Spanien, Italien, Tyskland og Holland, fortæller han til campo.dk og supplerer:

– Han stiller store krav til sine omgivelser, når han er på banen. Men han er også meget nede på jorden, når det er uden for banen. Der har han kvaliteterne til at blive en god go-to-guy. Han er meget tilgængelig og det tror jeg særligt, at de unge og lidt grønnere landsholdsspillere kan nyde godt af, afslutter den tidligere landsholdsspiller, der blandt andet optrådte i de rød/hvide-klæder i samme periode som den nye assistenttræner gjorde.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P