3F Superligaen

AaB’s svenske målmandprofil om fremtiden: Jeg lukker ikke nogen døre

AaB har fået en særdeles god start på dette års Superliga, mens de forleden avancerede i Sydbank Pokalen. Jacob Rinne er en af årsagerne til den succes, men hans kontrakt udløber allerede til næste sommer.

Jacob Rinne superliga kontraktudløb
Jacob Rinne har kontraktudløb allerede til sommer, men selvom han savner hjemlandet Sverige, vil han ikke udelukke en mulig kontraktforlængelse. Foto: Ernst Van Norde Ritzau Scanpix

AaB møder i dag Brøndby på udebane, hvor de jagter den ottende kampe i træk som ubesejret i Superligaen. En af nøglefigurer bag den opadgående formkurve er målmanden, Jacob Rinne, som har kontraktudløb i sommeren 2022.

Den etablerede svenske keeper holder selv benene på jorden, når han bliver spurgt til, hvad det er han lykkes så godt med i Aalborg for tiden:

– Det er svært at sætte en finger på, hvad der gør, at tingene er faldet på plads. Jeg synes selv, at jeg gør det samme, men selvfølgelig er jeg blevet fire år ældre og mere moden, end da jeg kom, men jeg tager det stille og roligt i hver kamp, og lader tingene komme til mig, understreger han i et interview med Nordjyske.

Læs også: Brøndby-profil før dyst mod formstærke AaB: Nu har vi masser af selvtillid

Rinne har de seneste fem sæsoner været fast førstemålmand for de bolsjestribede, men i sommeren 2022 har han kontraktudløb med klubben, og det giver anledning hos både AaB-fans og fodboldeksperter til at stille spørgsmålstegn ved, hvor den reaktionsstærke målmand er at finde næste år:

– Jeg tager alt, som det kommer, jeg tænker faktisk overhovedet ikke på det lige nu. Det vil jeg nok begynde på, når vi rammer januar, og der vil jeg selvfølgelig kigge på de muligheder, der er, også hvis AaB tilbyder forlængelse.

– Jeg lukker ikke nogle døre, og jeg er klar til det næste, der kommer til mig. Vores familie savner Sverige, det gør vi. Men Aalborg har en særlig plads hos min kone og jeg, fortæller han.

Du kan se opgøret mellem Brøndby og AaB kl. 18:00 på TV3+ og Viasat.

Læs også: Absalonsen om Danmarks nye assistenttræner: Han er en solid kapacitet at få ind

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P