3F Superligaen

FC Midtjylland mangler flere profiler mod Randers FC

Superligaens førerhold, FC Midtjylland, må undvære flere profiler i søndagens kamp mod de lyseblå fra Randers FC. Men de har til gengæld statistikkerne med sig.

Der er dømt topopgør, når FCM tager imod Randers på MCH Arena. Hjemmeholdet må dog undvære flere profiler, herunder Evander, der afsoner sin første karantænedag. Foto: Liselotte Sabroe Ritzau Scanpix

Når FCM senere møder Randers FC i Superligaens 10. runde, bliver det uden førstemålmanden Jonas Lössl og profilen Jens Lys Cajuste, der begge er ude med skader. Derudover afsoner Evander sin første af to karantænedage efter det røde kort, han fik i Parken sidste søndag.

Det melder klubben officielt ud på deres hjemmeside forud for topopgøret i dag på MCH Arena. De midtjyske ulve kan dog trøste sig ved, at have en noget nær perfekt statistik, når de møder kronjyderne.

Hjemmebaneholdet er ubesejret i de seneste 23 Superliga-kampe mod Randers FC (henholdsvis 19 sejre og 4 uafgjorte), mens Randers FC kun har vundet én udekamp mod FC Midtjylland siden den 19. april 2009.

Læs også: AaB’s svenske målmandprofil om fremtiden: Jeg lukker ikke nogle døre

Randers melder ikke om nye skader eller karantæner – udover Kabongo og Egho – og har derfor udtaget den samme trup, som har klaret sig fornuftigt med en sejr over FC Nordsjælland på 3-2 senest i Superligaregi og et 2-2 resultatet mod AZ Alkmaar i Conference League.

Kampen blæses i gang kl. 14 mellem Superligaens førerhold, ulvene fra Midtjylland og fjerdepladsen, der tilhører hestene fra Kronjylland. Du kan se topkampen på TV3 Sport.

Læs også: Absalonsen om Danmarks nye assistenttræner: Han er en solid kapacitet at få ind

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P