3F Superligaen

Brøndby-profil før dyst mod formstærke AaB: Nu har vi masser af selvtillid

Søndag aften venter der Brøndby IF en særdeles formstærk modstander, når AaB kigger forbi. Josip Radosevic er dog fortrøstningsfuld og vil tilbage på sejrssporet i Superligaen.

Josip Radosevic
Josip Radosevic vil tilbage på sejrskurs i Superligaen, når AaB gæster Vestegnen søndag aften. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Brøndby IF smadrede sig torsdag aften videre i DBU Pokalen, da Allerød BK blev besejret med 8-1. Søndag aften kigger formstærke AaB så forbi Brøndby Stadion i superligaregi. En kamp Brøndbys Josip Radosevic ser frem mod med storsejren frisk i erindringen.

– Vi går ind til kampen mod AaB med en god tro på tingene. Vi fik scoret en del mål mod Allerød, og det var vigtigt for vores selvforståelse, nu hvor vi ikke havde scoret mange mål i kampene forinden. Selvom de spiller i de lavere rækker, så giver det bare noget til et hold at vinde kampe, og derfor er en sejr som den i torsdags også vigtig, i forhold til at møde AaB med masser af selvtillid, fortæller kroaten til Brøndbys hjemmeside, inden han uddyber.

– Hvis man ser på vores situation, så har vi ikke vundet mange kampe. Så jeg tror, at den her sejr kan være med til, at vi kommer tilbage på sejrssporet og får sat nogle gode kampe sammen i 3F Superligaen også. For vi arbejder hårdt, og alle her i truppen vil vinde, siger Radosevic endvidere til klubbens side.

Brøndby tabte senest 1-0 til SønderjyskE i Superligaen, mens AaB hentede en sikker 2-0 sejr over OB. Gæsterne er desuden ubesejret i de seneste syv ligakampe, hvor det heriblandt er blevet til fem sejre.

Læs også: Fodboldekspert: Jess Thorup har ikke ret lang snor

Der er kick off på Brøndby Stadion klokken 18. En kamp der kan følges på TV3+ og Viaplay.

Læs også: HB Køge og Agger sejrede på 60 gode minutter – topholdene snublede!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P