Europæisk Fodbold

PSG cruiser videre i den franske liga med ottende sejr på stribe

PSG er fortsat på maksimumpoint i Ligue 1 efter en sikker 2-0 sejr over Montpellier, som blev hovedstadsklubben ottende sejr ud af otte mulige.

PSG kørte en sikker 2-0-sejr hjem i aftenens kamp. Foto: Scanpix/Ritzau.

PSG var uden flere profiler mod Montpellier i aftenens Ligue 1-kamp, heriblandt Lionel Messi, men Paris har profiler nok til at befolke en større provinsby, og det endte derfor stadigvæk med en sikker sejr.

Efter blot 14 minutters spil kunne en noget uvant målscorer, nemlig senegaleseren Idrissa Gueye, bringe favoritterne foran 1-0 på et ustyrligt hug på kanten af feltet. Assisten stod argentinske Angel Di Maria for.

Læs også: Liverpool spillede sig op på førstepladsen efter et sandt mål-bonanza

I 2. halvleg pressede det franske tophold på, men de fik ikke for alvor kreeret det helt store. Indtil Julian Draxler sendte bolden i nettet til 2-0 1 minut før tid. Derfor endte det med en overbevisende 2-0 sejr til den ubestridte etter i Ligue 1 på Parc des Princes.

PSG har per nuværende hele 10 point ned til andenpladsen, der tilhører Marseille. De har dog spillet to kampe færre. PSG møder i næste uge Manchester City i Champions League på hjemmebane i Gruppe A – i en vaskeægte europæisk nyklassiker.

Læs også: Mauricio Pochettino forsikrer: Messi er i spil til kampen mod Manchester CityPopulære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P