Champions League

Mauricio Pochettino forsikrer: Messi er i spil til kampen mod Manchester City

De var længe en af bejlerne til verdens bedste fodboldspiller, men nu kan de i stedet se frem til at møde ham. Lionel Messi er i hvert fald i spil til næste uge Champions League kamp mod Manchester City, siger PSG’s cheftræner fredag.

Messi bliver tjekket løbende frem mod søndag men forventes at blive klar til tirsdagens Champions League. Foto: Ritzau Scanpix / Alain JOCARD / AFP

Lionel Messi, Paris Saint-Germain, blev skadet i kampen mod Lyon den 19. september, og argentineren var derfor ude med skade i midtugen, da PSG vandt mod Metz, og han misser også weekendens kamp mod Montpellier.

Det afslørede cheftræner i Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino på fredagens pressemøde med de franske medier, hvor han samtidig lægger op til, at Messi godt kan spille i den kommende uges Champions League kamp mod Manchester City.

– Han er startet med at løbe i dag. Vi kommer til at tjekke ham løbende og håber, at han hele tiden er i bedring. Lad os se. På søndag kan vi give en update, men vi håber, at alt går godt, og at han bliver klar igen. Ja, vi håber han kan spille mod Manchester City, lyder det fra Pochettino.

Paris Saint-Germain måtte skuffende tage til takke med et point i holdets første kamp i Champions League på udebane mod Club Brügge.

Her er kampene i Champions League gruppe A, som spilles tirsdag aften.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P