Premier League

Leeds er fortsat uden sejr i Premier League

Leeds lignede ellers et hold, der skulle snuppe sæsonens første sejr i ligaen, da de kom flyvende fra start. David Moyes' tropper ville det dog anderledes, idet de snuppede en sen sejr.

Foto: Craig Brough Reuters/Ritzau Scanpix

Leeds har haft det svært i indeværende sæson, hvor det har knebet med at få samlet point sammen efter de første fem runder. Faktisk har de end ikke vundet en kamp, men blot spillet tre uafgjort. I dag skulle det heller ikke lykkes at vinde.

Leeds har også haft sine vanskeligheder ved at slå The Hammers. Vi skal helt tilbage til et indbyrdes opgør mellem dem i 2005, hvor begge hold spillede i The Championship. Her vandt The Whites 2-1 på Elland Road.

Læs også: Manchester United flopper hjemme mod Aston Villa

The Peacocks kom foran på et flot kontramål efter 19 minutter, da Raphinha krøllede sit venstrebensskud i det fjerne målhjørne, hvor en chanceløs Lukas Fabianski blot kunne kaste sig forgæves efter bolden. Det var den polske midtbaneslider, Mateusz Klich, der stod for assisten til brasilianeren.

David Moyes’ tropper havde dog ellers skabt et par gedigne chancer undervejs i første halvleg, men de fik ikke konverteret dem til mål. Særligt Pablo Fornals måtte bide i græsset efter en brændt friløber kort før dommeren, Kevin Friend, blæste til pause ved stillingen 1-0.

The Hammers kom ud med et helt andet udtryk i anden halvleg, hvor de for alvor fik skabt målchancer i stimevis. Efter 53 minutter fik Thomas Soucek tappet den ind i nettet, men udligningen blev annulleret efter VAR-eftersyn, da Leeds-målmanden, Illan Meslier, fik en arm smasket i hovedet af Michaill Antonio inden bolden faldt ned for fødderne af tjekken.

Læs også: Guardiola efter City-sejr: Gabriel Jesús er en af klubbens bedste signings

Efter 66 minutter fik West Ham dog omsider udlignet, da Jared Bowen sendte et skud på kassen med venstreskøjten, som blev rettet af undervejs og dermed fuldstændig snød den franske Leeds-keeper.

Og kort før tid kunne Antonio så fuldføre comebacket, da han på et kontrastød tog sagen i egen hånd og sparkede den ind under en ellers velspillende Meslier i Leeds-målet.

West Ham avancerer til syvendepladsen med deres sene sejr, mens sejrsløse Leeds fortsat sejler rundt i suppedasen i bunden af Premier League med blot tre point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P