Manchester United flopper hjemme mod Aston Villa

United havde inden lørdagens opgør mod Aston Villa mulighed for at udbygge deres føring i Premier League med tre point. Bruno Fernandes havde i overtiden mulighed for at sikre United ét enkelt point fra 11-meter-pletten, men forspildte chancen i Uniteds 0-1-nederlag til Aston Villa.

Cristiano Ronaldo og resten af Manchester Uniteds offensiv formåede ikke at score i opgøret mod Aston Villa. Foto: Scanpix/Ritzau.

Manchester United skuffede fælt i lørdagens Premier League-opgør mod Aston Villa, da De Røde Djævle tabte 0-1 på Old Trafford.

United havde ellers godt greb om fra Aston Villa gennem hele kampen, hvor de var gæsterne overlegne på både boldbesiddelse og skud på mål. Men United formåede ikke at konvertere chancerne til mål.

Aston Villa-spilleren Kortney Hause bragte i det 88. minut sin klub på sejrskurs med sit hovedstød til 0-1. Men bare få minutter senere blev Hause skurken, da han brugte hænderne i Villa-feltet til at forsvare et United-indlæg.

Det var formstærke Bruno Fernandes, der fra pletten skulle sikre United kampens ene point, men portugiseren bragede bolden et godt stykke over mål. Og Aston Villa vandt dermed overraskende 0-1.

Det er samtidig første gang siden 2009, at Aston Villa besejrer United på Old Trafford.

United placerer sig med dagens nederlag på en foreløbig fjerdeplads i Premier League, mens Aston Villa spiller sig op på en syvendeplads.