Dansk Fodbold

Kasper Hjulmand har fået ny assistenttræner på landsholdet

Christian Poulsen er ny assistenttræner på det danske landshold. Den tidligere landsholdspiller har senest været assistenttræner for den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Poulsen
Christian Poulsen er ny assistenttræner på herrelandsholdet. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den tidligere landsholdsspiller og midtbanegeneral, Christian Poulsen, er ny assistenttræner på det danske herrelandshold. Det har DBU netop oplyst på sin hjemmeside.

Og det er en glad assistenttræner, der for første gang udtaler sig til DBUs hjemmeside efter sin ansættelse.

– Det danske fodboldlandshold har været en stor del af min karriere og jeg er stolt over at skulle være en del af trænerstaben og det nuværende hold. Jeg har mødt Kasper Hjulmand i flere omgange og kender også flere af spillerne. Jeg ser samtidig også frem til at arbejde sammen med en masse unge, sultne spillere, som jeg kan dele min erfaring med. Jeg glæder mig og vil arbejde stenhårdt på at skabe de bedste resultater sammen med resten af staben, holdet for hele Danmark, siger den nye assistent til DBUs hjemmeside.

Christian Poulsen støder til holdet ved næste landholdssamling, hvor Danmark først møder Moldova på udebane den 9. oktober, inden et udsolgt Parken og Østrig venter den 12. oktober.

Han kommer til at indgå i trænerteamet omkring Kasper Hjulmand sammen med de nuværende assistenter Morten Wieghorst og Ismael López.

Læs også: Landsholdet vinder prisen som årets hold

41-årige Christian Poulsen spillede sin sidste landskamp for Danmark ved EM-slutrunden 2012 mod Tyskland. Han blev i 2019 uddannet som UEFA A-træner, hvor han samme år blev ansat som assistenttræner i Ajax, hvor han også havde en mentorrolle for de unge spillere i truppen.

Nu venter der dog nye udfordringer som assistent for det danske landshold.

Læs også: DBU om hyppigere VM-slutrunder: Virkelig dum idé

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P