Dansk Fodbold

DBU om hyppigere VM-slutrunder: Virkelig dum idé

FIFA arbejder på, at VM skal afholdes hvert andet år. Nu oplyser DBU-direktør Jakob Jensen, at Danmark og UEFA ikke er taget med på råd af FIFA.

DBU
DBU bakker bestemt ikke op om FIFAs planer om at afholde VM hvert andet år. Direktør Jakob Jensen kalder det en virkelig dum idé. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

FIFA går med konkrete planer om, at VM-slutrunder fremover skal afvikles hvert andet år – fremfor hvert fjerde, som det ser ud nu. Ifølge Ekstra Bladet vækker det forslag nu kritik hos DBU, hvor direktør Jakob Jensen desuden oplyser, at Danmark og UEFA ikke er taget med på råd af FIFA.

– Jeg kan konstatere, at FIFA i pressen både udruller meningsmålinger og alle mulige udtalelser om, hvor smart det vil være at have et VM hvert andet år. FIFA skylder sine medlemmer, UEFA og de regionale forbund at indgå i en reel dialog. Vi ser frem til et møde med FIFA, for vi vil gerne give til kende, at vi synes, det er en virkelig dum idé, siger Jakob Jensen ifølge Ekstra Bladet.

DBU-direktøren begrunder blandt andet sine standpunkter med det endnu tættere kampprogram, som hyppigere VM-slutrunder vil give og påpeger desuden, at magien ved VM formentlig vil forsvinde.

Fra FIFAs side skal man have drøftelser omkring de nye VM-planer den 30. september.

Læs også: Rafa Benitez går ind i debatten om VM hvert andet årPopulære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P