1 min læsningHB Køge og Agger sejrede på 60 gode minutter – topholdene snublede!

Fredagen aften var de to tophold i første division i kamp og begge snublede. HB Køge sejrede over rækkens nummer to fra Fredericia, og Helsingør måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane mod Hobro.

1 min læsning
Daniel Agger og HB Køge hentede en sejr fredag aften Foto: HB Køge

Fredagen aften hentede Daniel Agger og HB Køge en sejr i den danske første division, da de hjemme vandt 3-0 over FC Fredericia. Aggers tropper kom ellers dårligt fra start, og længe så det ud til at Fredericia blot var få minutter fra en føring.

Men med 60 gode minutter midt i kampen grundlagde det mørkeblå hjemmehold sejren. Efter 19 minutter bragte Emilio Simonsen sjællænderne foran 1-0, og Joachim Rothmann scorede til 2-0 midtvejs i anden halvleg, inden de igen overlod initiativet til gæsterne.  

Men sejren kom aldrig rigtig i fare, og HB Køge lukkede kampen til 3-0 kort før tid ved Marius Elvius og hentede sin blot anden sejr i sæsonen.

Helsingør kunne dermed have udbygget sin føring som første divisions tophold med tre point, men heller ikke de formåede at levere en toppræstation. Helsingør spillede 2-2 mod bundproppen fra Hobro, men får dog et point mere ned til Fredericia på andenpladsen.

Dermed er der nu fire point mellem de to tophold, og HB Køge nærmer sig top seks.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P