1 min læsningTuchel giver kryptisk svar på Thiago Silvas fremtid

Thiago Silvas kontrakt udløber næste sommer, og der er fortsat ikke bekræftet noget om, hvorvidt den 36-årige forsvarsspiller forlænger med Chelsea eller ej. På et pressemøde fredag eftermiddag kunne manager Thomas Tuchel give et kryptisk svar på brasilianerens fremtid.

1 min læsning
Thiago Silva og Thomas Tuchel
Chelsea vandt onsdag aften over Aston Villa på straffespark i Carabao Cuppen. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

Den 36-årige brasilianer Thiago Silva har spillet i Chelsea siden sommeren 2020, hvor han skiftede til Chelsea på en fri transfer fra franske Paris Saint-Germain.

I sommeren 2022 udløber forsvarsspillerens kontrakt med The Blues, og der er stadig ikke nogen officiel udmelding, om Silva kommer til at forlænge med klubben eller ej.

På et pressemøde fredag eftermiddag kunne manager Thomas Tuchel dog give et kryptisk svar på, hvad Chelsea har af planer med brasilianeren.

– At han er top professionel er klart, fordi ellers ville det ikke være muligt, at han spillede på det niveau i så mange år, men alderen spiller ikke en rolle. Det eneste spørgsmål, som vi skal stille i slutningen af sæsonen er, om han stadig er på det niveau, vi har brug for i Chelsea for at kunne spille med i alle turneringer – ja eller nej, det er så let som det.

– Og vi har tid til det. Vi behøver ikke svare på det spørgsmål lige nu, men han er et godt sted, og vi er glade, siger Thomas Tuchel på Chelseas pressemøde.

Chelseas næste kamp er lørdag den 25. september i Premier League, hvor de hjemme på Stamford Bridge tager imod de forsvarende engelske mestre, Manchester City.

Læs også: Arteta klar til Spurs: Sæsonens mest specielle hjemmekamp

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P