Dansk Fodbold

SønderjyskE-træner: Man er nødt til at spille fuldt ud

SønderjyskE mødte onsdag aften danmarksserieholdet B1913 på udebane, hvor superligamandskabet kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med 3-4. SønderjyskE-træner Michael Boris var glad og tilfreds efter kampen.

Michael Boris
SønderjyskE vandt deres seneste kamp hjemme imod Brøndby IF med 1-0. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Onsdag aften måtte SønderjyskE en tur til Fyn for at møde B1913, der til dagligt spiller i Danmarksserien.

Det skulle vise sig at blive en målrig affære, for efter godt og vel 49 minutters spil havde SønderjyskE bragt sig foran med hele 0-4.

Men det fynske mandskab ville ikke se sig tilfredse med nederlaget. Efter 82 minutter havde B1913 reduceret til 3-4, og spændingen lurerede pludselig. SønderjyskE kunne dog holde føringen hjem og kunne dermed indfri det mål, som cheftræner Michael Boris havde sat inden kampen.

– Målet var at nå næste runde, og det andet mål var at give dem, som har været langtidsskadet eller ikke har fået så mange superligakampe noget spilletid. Jeg tror efter 50 minutter, måske 48 minutter, var stillingen 0-4 og alt var sikkert, så vi lavede nogle ændringer for spillerne, og man kunne se, at mod B1913 er du nødt til at spille fuldt ud, for ellers lukker du tre mål ind. Vi ønskede at køre den sikkert hjem, så det var derfor, at Julius (Eskesen, red.) og (Abdulrahman, red.) Taiwo kom ind i de sidste ti minutter. Men jeg synes, at det var okay, og det var sikkert, siger Michael Boris til SønderjyskEs hjemmeside.

SønderjyskEs næste kamp er mandag den 27. september, når de i Superligaen møder AGF på Ceres Park i Aarhus.

Læs også: FCN-træner: Middelmådig præstation af holdet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P