Dansk Fodbold

FCN-træner: Middelmådig præstation af holdet

Onsdag aften spillede FC Nordsjælland sig videre i Sydbank Pokalen, selvom tredjedivisionsholdet VSK Aarhus leverede god modstand.

Flemming Pedersen takker Fc Nordsjælland fans
FC Nordsjælland fik i pokalkampen givet spilletid til spillere, der normalt ikke får spilletid. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Efter en tæt udebanekamp kunne FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen se sine tropper trække en sejr på 2-1 i land. Han var dog ikke just imponeret over spillet.

– Præstation var middelmådig, lad os sige det sådan. Vi vidste på forhånd, at det altid er svært i de her indledende pokalkampe, hvilket man også kan se på de øvrige resultater fra denne runde, forklarer cheftræner Flemming Pedersen til klubbens hjemmeside.

Det var ellers et sjællandsk mandskab, som kom foran 1-0 efter ti minutter, men efter god fight fra hjemmeholdet VSK Aarhus var pausestillingen 1-1. I anden halvleg viste Nordsjælland-mandskabet sig fra en bedre side og formåede at tage et 2-1 resultat med hjem.

– Der skal lyde en cadeau til VSK Aarhus for at spille spillet og give os fin modstand. Vi ved, at det er årets kamp for dem, så de går selvfølgelig all in. Og selvom de spiller i 3. division, så skal man ikke underkende opgaven, siger Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland møder i weekenden FC København, som er bragt i knæ efter et par dårlige præstationer.

Det kan du læse mere om her: Dobbelt nedtur for F.C. København – slået ud af pokalen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P