Dansk Fodbold

Boilesen efter snak med fans: Jeg fik ikke meget respons

Cirka 1000 F.C. København-fans havde onsdag taget turen til Falster, hvor de formentlig havde regnet med at se deres hold slå Nykøbing FC ud af Sydbank Pokalen, men fansene må nu tage hjem med et 0-3-nederlag og uforrettet sag.

Den bølge som Nicolai Boilesen og F.C. København indtil videre har redet på, er nu forsvundet mener forsvarsspilleren. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der var skuffelse malet ud over ansigtet på både Nicolai Boilesen og de cirka 1000 F.C. København-fans, der onsdag aften havde taget turen til Falster.

På Lollands Bank Park i Nykøbing, gjorde 1. Divisions-mandskabet fra Nykøbing FC nemlig det helt onde ved F.C. København, da de slog mesterskabsfavoritterne med hele 3-0. Efterfølgende gik dagens vikarierende F.C. København-anfører, Nicolai Boilesen, ned til de medrejsende fans.

– Jeg har ikke noget imod at skulle tage ansvar. Vi spillede forfærdeligt. Jeg er en af lederne på holdet, og det var ikke godt nok i dag, der er ikke så meget at sige til det. Jeg prøvede at sige til dem (fansene, red.), at det ikke var godt nok og sige tak for at de var kommet, men det var ikke meget respons jeg fik, lød det efter kampen til DR.

Læs også: Dobbelt nedtur for F.C. København – slået ud af pokalen

Selvransagelsen hos venstrebacken var tydelig, efter han også i weekenden var med til at tabe 0-1 hjemme i Parken til mesterskabskonkurrenterne fra FC Midtjylland.

– Nu er det gået godt i lang tid, men når vi leverer som på nuværende tidspunkt, i de sidste to kampe, så kommer vi ikke sovende til det. Det er et wakeup call. Vi skal gøre alting 110 procent, for ellers er det lige meget hvilket hold vi møder, så vil vi få det svært. Vi red på en bølge, men den bølge og det momentum er vist forsvundet nu, kan man vist roligt sige, lød det efter pokalexitet fra Boilesen.

F.C. København og Nicolai Boilesen skal på lørdag forsøge at komme tilbage på rette spor, når de gæster FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P