LaLiga

Medie: Xavi eller Roberto Martínez kan blive Barcelonas nye træner

Forholdet mellem Barcelona-præsident Joan Laporta og træner Ronald Koeman er koldt. Endda så koldt, at Laporta leder efter en afløser til trænerposten.

Barcelona er på jagt efter en erstatning til deres hollandske træner. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona har fået en svær start på sæsonen med 0-3 nederlag i Champions League og otte point i fire kampe i den hjemlige liga. Det har fået den catalanske storklub til at lede efter erstatninger for Ronald Koeman på trænersædet. En fyring vil koste klubben 13.000.000 euro. Ifølge et spansk medie er der to navne øverst på tegnebrættet.  

Xavi der lige nu træner Al-Sadd i Qatar. Han har spillet det meste af sin karriere i klubben, og er opvokset på klubbens akademi og forventes at være tro mod Barcas spillestil. Barcelona regner ikke med, at det ville være dyrt at hente Xavi til klubben, skriver Mundo Deportivo.  

Derudover kigger Barcelona efter sigende på Belgiens landstræner, Roberto Martínez, som potentiel erstatning for Koeman. Martinez og Belgien står dog midt i VM-kvalifikationen og skal snart spille Nations League-semifinale mod Frankrig. Derfor kan kompensationen, som Belgiens fodboldforbund vil bede om, blive for meget for Barcelonas skrantende økonomi.

Udover Barcelonas to favoritter til trænerposten nævnes blandt andre, Phillip Cocu, Andrea Pirlo og Antonio Conte.

Barcelona vil gerne tage sig god tid med at finde den rigtige erstatning, og derfor sidder Koeman fortsat i sædet, når Barcelona gæster Cadiz torsdag aften.

Læs også: Varmt trænersæde under Koeman: Vi har ikke spillerne til Tiki-Taka

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P