Premier League

Tre Liverpool-stjerner misser Norwich-opgør

Liverpool kommer hverken til at bringe Thiago Alcantara, Roberto Firmino eller Trent Alexander-Arnold i spil, når de i midtugen møder Norwich i Carabao Cuppen.

Thiago bliver ikke sin skade fra Crystal Palace-kampen kvit inden tirsdag. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Thiago Alcantara måtte efter en times spil af weekendens opgør mod Crystal Palace udgå med en læg-skade.

Nu har den medicinske stab i Liverpool haft mulighed for at undersøge spanieren, og nyhederne er ikke umiddelbart gode, hvis man havde håbet at se midtbaneprofilen i aktion i tirsdagens Carabao Cup-opgør ude mod Norwich.

– Jeg kan ikke lige nu sige, hvornår han er klar igen, men afgjort ikke i morgen (tirsdag) og heller ikke i weekenden. Lad os få scanningsresultaterne tilbage og få en ordentlig diagnose, lyder det fra Liverpools assistenttræner Pepijn Lijnders ifølge Sky Sports.

Det bliver dog ikke kun Thiago Alcantara, Liverpool tirsdag må undvære. Ligesom det var tilfældet i kampen mod Crystal Palace, kommer heller ikke Roberto Firmino og Trent Alexander-Arnold i aktion, bekræfter Lijnders, der samtidig kan bekræfte, at reservemålmand Caoimhín Kelleher kommer til at vogte buret.

Trent Alexander-Arnold var forud for Crystal Palace-kampen syg, mens Roberto Firmino stadig døjer med den lårskade, han pådrog sig i kampen mod Chelsea sidst i august.

Læs også: Milner med stikpille til Alexander-Arnold: Det kommer han til at høre for

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P