Premier League

Milner med stikpille til Alexander-Arnold: Det kommer han til at høre for

James Milner fik en af sine efterhånden lidt sjældnere pladser i startopstillingen, da Liverpool lørdag mødte Crystal Palace, da han vikariede for Trent Alexander-Arnold på højre back, men Milner har en klar idé om, hvorfor holdkammeraten ikke var med.

James Milner de sidste seks minutter i Champions League-opgøret mod AC Milan, men han fik 90 minutter mod Crystal Palace. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Crystal Palace’s Wilfried Zaha er kendt som en af Premier Leagues dygtigste driblere – så dygtig, at han lørdag fik Liverpools landsholdback, Trent Alexander-Arnold, til at melde sig syg.

Sådan lyder Alexander-Arnolds afløser, James Milners, vurdering i al fald.

– Trent kommer helt klart til at høre for det. [Han fik] En smule Zaha-itis eller noget i den stil, lød det efter kampen med et grin fra den vikarierende højreback.

Ifølge Liverpool-manager, Jürgen Klopp, havde Trent Alexander-Arnold det skidt fra morgenstunden, hvorfor han blev sendt hjem, og derfor blev der altså brug for den altid solide erstatning, som fik besked om pladsen i startelleveren få timer før kampstart.

– Det var formentlig to-tre timer før kampen. Men den slags er vi forberedt på, og træningen er lagt sådan, at alle er klar hele tiden. Det er min rolle, når der er brug for mig, lød det fra James Milner.

James Milner fik også fuld tid i Liverpools første ligakamp denne sæson, da han spillede hele kampen mod Norwich som sekser.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P