3F Superligaen

Thorup: Imponerende at ingen at snakker om Brøndby

Søndag var der lagt op til mesterskabskamp i Parken, hvor F.C. København tog imod FC Midtjylland, men det undrer hjemmeholdets cheftræner, Jess Thorup, at ingen længere har de forsvarende mestre fra Brøndby IF med i ligningen, når der tales mesterskab.

Jess Thorup er overrasket over, at Brøndby ifølge ham har fået lov at gå under radaren. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Efter 15 kampe uden nederlag led F.C. København og Jess Thorup søndag sæsonens første af slagsen, da københavnerne ikke formåede at score mod mesterskabskonkurrenterne fra FC Midtjylland.

Efterfølgende var ’Løvernes’ cheftræner ærgerlig over kampen og dens resultat, men han hæftede sig også ved specielt én diskurs, som han mener medierne har lagt for dagen.

– Jeg synes stadigvæk, at det (mesterskabsduellen, red.) er en åben duel. Nu ved jeg ikke, om man kun skal snakke om Midtjylland og FCK. Det er imponerende, at der ikke er nogen, der har snakket om Brøndby. Sidste års mestre, de er bare er fuldstændigt parkeret, og de tabte igen i dag, og det er da imponerende, at de er gået under radaren på den måde, men jeg tror, jeg skal holde fokus på mig selv lige nu, sagde Jess Thorup efter søndagens kamp til TV3 Sport.

Mens F.C. København med nederlaget søndag indtager Superligaens andenplads – ét point efter FC Midtjylland, ligger københavnernes ærkerivaler fra Brøndby fjerdesidst, og efter ni kampe har de forsvarende mestre kun én sejr i bagagen.

Læs også: Skuffet Thorup: Det var lige før, vi var bedst, da vi spillede 11 mod 11

– Det er lang tid siden, at jeg på den måde har set et mesterskabshold gå under radaren med de præstationer, de har leveret. Men altså, jeg er FCK-træner, og for mig handler det om at holde fokus på os. Vi kom ind til denne kamp med masser af selvtillid. Den har fået et lille knæk, og nu handler det for os om at rejse os, så jeg skal bestemt ikke pege fingre af nogen, men kun at snakke FC Midtjylland og FCK, det er da imponerende, men det vi da glade nok for, så er vi jo ved at være deroppe, hvor vi gerne vil være, siger Thorup til TV3 Sport.

Mens F.C København altså tabte 0-1 til FC Midtjylland, tabte Brøndby med samme cifre søndag, da de gæstede Haderslev og SønderjyskE.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P