3F Superligaen

Skuffet Thorup: Det var lige før, vi var bedst, da vi spillede 11 mod 11

Jess Thorup er efter F.C. Københavns 0-1 nederlag til FC Midtjylland skuffet over, at hans mandskab ikke formåede at drage fordel af at være en mand i overtal i det meste af kampen.

Jess Thorup kunne fra sidelinjen se sit hold tabe 0-1 til FC Midtjylland. Foto: Scanpix/Ritzau.

F.C. København kunne i et udsolgt Parken tage imod FC Midtjylland i søndagens Superliga-brag.

Efter bare 26 minutters spil kom F.C. København en mand i overtal, da FC Midtjyllands Evander Ferreira så rødt, efter han gik ind i en voldsom tackling på Jonas Wind.

Jess Thorups tropper havde derfor alle muligheder for at tage de tre point, men sådan gik det ikke, da FC Midtjyllands Junior Brumado scorede kort inde i 2. halvleg til 0-1, der også blev kampens slutresultat.

Læs også: Bo Henriksen: Jeg sagde i pausen, at vi skulle ind og lave miraklet

Og Jess Thorup er ikke tilfreds med sit holds præstation.

– Det var lige før, vi var bedst, da vi spillede 11 mod 11, men selvfølgelig tager man til enhver tid muligheden for at spille i overtal i en time, fortalte Jess Thorup til F.C. Københavns hjemmeside.

– Det skuffer mig, at vi ikke præsterer bedre og skaber mere 11 mod 10, når vi endda har så fantastisk en kulisse her, hvor fansene gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe os. Jeg er meget ærgerlig over, at vi ikke kunne levere tilbage til dem i dag, sagde F.C. Københavns træner.

F.C. København har trods aftenens nederlag stadig andenpladsen i Superligaen, hvor de er et point efter FC Midtjylland efter sæsonens første ni kampe.

Løverne fra F.C. København skal i næste Superligakamp møde FC Nordsjælland på udebane.

Læs også: Fodboldekspert: Moden og modig indsats af FC Midtjylland – 10 mod 11 var FCK skræmmende ringe

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P