Napoli knuste Stryger Larsens Udinese og spillede sig suverænt til tops

Napoli vandt overlegent 0-4 mod Udinese i aftenens Serie A-opgør, hvor danske Jens Stryger Larsen var med fra start for Udinese. Napoli er med de tre point det førende hold i Serie A efter de første fire kampe.

Napolis Victor Osimhen banede vejen til Napolis sejr med sin scoring til 0-1. Foto: Scanpix/Ritzau.

Napoli er nyt hold i toppen af Serie A, efter de i aftenens topkamp slog Jens Stryger Larsens Udinese med hele 0-4. Jens Stryger Larsen blev skiftet ud efter 72 minutters spil.

Napoli-angriberen Victor Osimhen satte napolitanerne på sejrskurs efter 24 minutters spil med sin scoring til 0-1.

Herefter nettede de to Napoli-stoppere Amir Rrahmani og Kalidou Koulibaly til henholdsvis 0-2 og 0-3.

Mexicanske Hirving Lozano lukkede og slukkede med en flot scoring til 0-4 i kampens sidste minutter.

Udinese, der blot blev noteret for ét enkelt skud på mål i kampen, er med aftenens nederlag røget ned på en foreløbig ottendeplads i Serie A.

Napoli gæster torsdag Mikkel Damsgaards Sampdoria, mens der venter Udinese en svær udekamp imod AS Roma.