1 min læsningAllegri efter historisk ringe Serie A-start: Jeg lavede forkerte udskiftninger

Allegris Juventus fortsatte deres ringe start på Serie A, da de endnu engang smed en føring væk og spillede 1-1 hjemme imod AC Milan. Men Juventus-træner Massimiliano Allegri påtager sig sin del af ansvaret.

1 min læsning
Allegri må efterhånden mærke sædet brænde under sig efter Juventus ringe Serie A-start. Foto: Scanpix/Ritzau

Juventus formåede i aftenens kamp imod rivalerne fra AC Milan at slå en kedelig rekord. Juventus-mandskabet har for første gang i 60 år ikke fået en sejr i Serie A i sæsonens første fire kampe.

Allegri erkendte efter 1-1-kampen, at han bærer en del af ansvaret for aftenens skuffende resultat.

-Jeg må indrømme, at jeg tog nogle forkerte beslutninger i forhold til mine ind- og udskiftninger. Jeg tog fejl. Jeg burde have sat flere defensive spillere på banen og sikret vores 1-0-føring. Den beslutning tager jeg det fulde ansvar for, fortalte italienske Allegri efter kampen til Football Italia.

Trods krisestemningen i Juventus er Allegri stadig fortrøstningsfuld.

-Resultatet af denne kamp ændrer ikke mit syn på Juventus potentiale. Men vi skal hurtigt lære, at der er kampe, hvor vi skal være hårdføre, beslutsomme, tackle igennem og være koncentreret hele vejen gennem kampen. Alt dette er en vigtig del af mange af vores spilleres udvikling, sagde Allegri.

Juventus ligger nu under stregen i Serie A på 18. pladsen.

Læs også: Juventus stadig sejrsløse i Serie A efter møde med AC Milan – rykker under stregen

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P