LaLiga

FC Barcelona fik skrækstart i skuffende deler på hjemmebane

FC Barcelona indkasserede et mål efter blot to minutters spil, da de hårdtprøvede catalanere hjemme på Camp Nou mødte Granada i LaLiga.

Domingos Duarte
Portugisiske Domingos Duarte bragte Granada foran 0-1 efter blot to minutters spil på Camp Nou. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix

FC Barcelona fik en sand skrækstart, da andalusiske Granada gæstede Camp Nou søndag aften. Der var således kun spillet to minutter, da den portugisiske forsvarsspiller Domingos Duarte bragte gæsterne i front 0-1.

Granada havde op til dagens kamp endnu ikke vundet i LaLiga-sæsonen, og udeholdet – der i øvrigt har den tidligere Barca-assistent Robert Moreno som cheftræner, formåede heller ikke søndag at hente klubbens første sejr og tre point efter en udligning af Barcas Ronald Araújo i de sene slutminutter.

Læs også: Koeman får kæmpe honorar uanset om Barcelona forlænger med ham eller ej

Robert Moreno, der var assistenttræner for Luis Enrique i FC Barcelona fra 2014 til 2017, forblev med det uafgjorte resultat dermed som nummer 17 i LaLiga med Granada, mens catalanerne netop nu indtager en placering som nummer syv.

Læs også: Barca-darling tæt på forlængelse

Den næste FC Barcelona-kamp spilles på søndag den 26. september, når Levante gæster Camp Nou.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P