LaLiga

Koeman får kæmpe honorar uanset om Barcelona forlænger med ham eller ej

Barcelona skal betale Koeman et seriøst honorar, hvis de ikke forlænger hollænderens kontrakt. Det rapporterer den spanske radiokanal, Catalunya Radio.

Ronald Koeman som cheftræner for FC Barcelona
Ronald Koeman på sidelinjen for FC Barcelona. Foto: Ritzau Scanpix

Ronald Koeman har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2022.

Og ligesom det kan blive dyrt at forlænge med den hollandske cheftræner, kan det også blive en bekostelig affære at undlade det. Det fortæller Catalunya Radio i deres fodboldmagasin, Clud de la Mitjanit.

Hvis ikke Barcelona også gør brug af Ronald Koeman i sæsonen 22/23, skal den kompensere ham med seks millioner euro svarende til knap 45 millioner danske kroner.

Det skyldes angiveligt, at Koeman i sin kontrakt har forhandlet en klausul ind med daværende præsident Josep Bartomeu, der tager hensyn til, at hollænderen i sin tid måtte købe sig ud af sin tidligere kontrakt med det hollandske fodboldforbund.

Koeman har været genstand for en del opmærksomhed i de seneste uger, og i sidste uge udtalte han sig på følgende vis om de rygter, der har været om en fyring.

– Som alle andre trænere, er jeg nødt til at vinde kampe for at forblive Barcelona-træner. Vi er lige nu ved at ændre på nogle ting, og min fremtid er ikke vigtig. Det er klubbens og holdet. Jeg er ikke bange for min fremtid.

FC Barcelona spiller mandag aften mod Granada.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P