3F Superligaen

Fodboldekspert: Moden og modig indsats af FC Midtjylland – 10 mod 11 var FCK skræmmende ringe

Johan Absalonsen, som er campo.dks faste fodboldekspert, mener, at det var en meget moden og modig indsats af FC Midtjylland, da de besejrede F.C. København i Parken og stoppede deres flotte stime.

FCM
Johan Absalonsen var imponeret over FC Midtjyllands indsats mod et skuffende FCK-hold. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Johan Absalonsen var imponeret over det nye førerhold FC Midtjyllands indsats, da de besøgte et udsolgt Parken og formåede at hente en 0-1 sejr over F.C. København. Trods en mand i undertal fra det 26. minut.

Mit indtryk er, at FC Midtjylland bevidst centrerede deres hold defensivt og accepterede, at F.C. København slog deres indlæg. Gæsterne stolede nemlig på, at de er stærkere end FCK på dette punkt. Samtidig investerede de alt, de få gange, de fik mulighed for omstillinger i 2. halvleg – trods en mand i undertal, siger campo.dks fodboldekspert kort efter kampens afslutning.

Læs også: FCM nyt tophold – FCK formåede ikke at udnytte tidligt rødt kort i topbrag

Dermed endte midtjyderne FCKs stime som ubesejrede i sæsonens første 15 kampe og med sejre i de seneste ni. En imponerende bedrift, hvis man spørger den tidligere FCK-spiller:

– Det er en meget moden og modig indsats af FCM. Og de får også hevet FCK ned på jorden igen efter en flot stime, siger han endvidere, inden han sætter ord på sin skuffelse over F.C. København i dagens kamp.

– Jeg havde troet, at FCK ville være mere markante i dag. Specielt 10 mod 11 var de skræmmende ringe. Det ligner stadig, at FCM er ovenpå i deres indbyrdes styrkeforhold på nuværende tidspunkt, afslutter Absalonsen, der desuden mener, at Rasmus Falk havde pyntet gevaldigt i aftenens opgør for københavnerne.

Læs også: Bo Henriksen: Jeg sagde i pausen, at vi skulle ind og lave miraklet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P