Europæisk Fodbold

Det her kan Ajax-træneren bedst kan lide ved Daramy

Mohamed Daramy skiftede denne sommer F.C. København ud med hollandske Ajax, og lørdag kom han for første gang på måltavlen for sin nye klub. Efterfølgende var der store roser fra cheftræner Erik ten Hag.

Hele ni gange kunne Ajax juble i kampen mod Cambuur lørdag. Foto: Photo by Olaf Kraak / ANP / AFP) / Netherlands OUT

Mohamed Daramy skulle lørdag kun bruge to minutter på banen, inden han havde scoret sit første mål i Ajax-trøjen.

I Kampen mod Cambuur blev den 19-årige dansker skiftet ind efter lidt over en times spil, og kort efter erobrede han bolden, vendte og løb i dybden, hvorfra han elegant lagde bolden i fjernest side af målet. Efter kampen var Ajax-træneren da også tilfreds med sit danske nyindkøb.

– Allerede fra den første træning viste han kvalitet, der passer til vores spil og de kvaliteter, vi leder efter. En højrebenet angriber, der spiller til venstre, har speed, der kan skabe overtal, men som frem for alt ved, hvordan man træffer de rigtige valg, siger Erik tern Hag til det hollandske medie vi.nl.

Læs også: Daramy scorede og assisterede i legestue og hjemmebanedebut på Johan Cruijff Arena

Evnen til at træffe de rigtige valg, så Ten Hag også i sidste weekend, da Ajax var på besøg i Zwolle.

– Som ny vil man gerne vise sig frem, men han så, at det ikke var muligt at drible, og i stedet afleverede han. Det gjorde det muligt for os at skabe en overtalssituation et andet sted. Det synes jeg er meget fint, hvis man allerede som ung har den indsigt, lyder det fra den hollandske cheftræner.

I sidste weekend fik Daramy otte minutter mod Zwolle, mens han mod Cambuur fik de sidste 28 minutter på banen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P