1 min læsningDaramy scorede og assisterede i legestue og hjemmebanedebut på Johan Cruijff Arena

Cambuur fik en tur i maskinen, og kom rundtossede ud, da Ajax buldrede hen over oprykkerne med 9-0 sejr, med mål og assist af hjemmebanedebutanten Mohamed Daramy.

1 min læsning
Daramy
Mohamed Daramy scorede et mål og lavede en assist, da Ajax storsejrede lørdag aften. Foto: ajax.nl

14 mål i to kampe er præstationen fra Ajax Amsterdam, som hertil aften viste klasseforskellen mellem top og bund i Æresdivisionen. Cambuur gæstede Johan Cruijff Arena og blev lammetævet, da Ajax vandt 9-0.

Mohammed Daramy fik sin hjemmebanedebut for Ajax, da han blev skiftet ind i 62’ minut. To minutter senere erobrede han bolden, lavede en hurtig kombination med en medspiller og sendte bolden i det fjerne hjørne til hans første mål i Ajax-trøjen.

Han assisterede desuden målet til 9-0. Daramy skiftede tidligere på sommeren for en rekordsum fra FC København.

Ajax har selv rekorden for største sejr i den hollandske Æresdivision, da de sidste år slog VVV-Venlo med 13-0, så de havde et lille stykke op til rekorden. Ajax topper ligaen med 13 point i 5kampe, og en imponerende 22:1 målscore.

Læs også: Thomas Frank viser tænder: Sig nu bare at I taber til et bedre hold!

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P