2 min læsningThomas Frank efter 150 kampe i spidsen: Det er en kæmpe milepæl

Danske Thomas Frank stod for nyligt i spidsen for Brentford FC for 150. gang som manager. Noget, han har nydt hvert et minut af.

2 min læsning
Thomas Frank
Thomas Frank skal forsøge at få Brentford tilbage på sporet efter et 0-1 nederlag til Brighton i seneste runde. Foto: Tom Jacobs/Ritzau Scanpix

Thomas Frank står i eftermiddag for 153. gang i spidsen som manager for Brentford FC, som han har været med til at føre op i den bedste engelske række. En klub, som han nyder at være en del af. Det fortæller han i et optaktsinterview til klubbens hjemmeside.

– Jeg har nydt hvert minut, og jeg er privilegeret at være her, ikke kun i de 150 kampe som cheftræner, men også min tid før det. Jeg har nydt hvert minut. Jeg har en fantastisk gruppe spillere og medarbejdere. Vi har en lys fremtid foran os, siger Thomas Frank forud for kampen mod Wolverhampton, der starter lørdag klokken 13:30.

Indtil sidste runde var danskeren ubesejret i Premier League, men et 0-1 nederlag til Brighton, hvor udeholdet scorede i overtiden, endte den stime. Det er dog et nederlag, der skal revancheres nu, hvor turen går til Molineux Stadium.

– Det gør ondt at tabe. Jeg ved ikke, om det gør mere eller mindre ondt, når du ikke har tabt i et stykke tid, men det gør altid lidt mere ondt, når det er et nederlag i sidste øjeblik. Hvis de havde chance efter chance efter chance, så gør det ondt, men du kan leve bedre med det. Her var det en klar uafgjort, og hvis der skulle have været en snæver vinder, burde det have været os. Vi lærer, vi går videre og har 24 -timers reglen, så det er evigheder siden. Vi glæder os til kampen, siger Thomas Frank.

Læs også: Klopp om Liverpool-profil: Hans start var ikke perfekt

Sidst de to mandskaber mødtes var den 2. januar 2018 i Championship. Her vandt Wolves med 3-0 i en sæson, hvor de rykkede op i Premier League med 99 point.

Til dagens kamp stiller Thomas Frank med en enkelt dansker i startopstillingen – nemlig Christian Nørgaard. På bænken sidder Mathias Jensen, Mads Rørslev Rasmussen og nytilkomne Mathias Zanka Jørgensen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P