3F Superligaen

Ny FCK-stjerne inden FCM: Vi glæder os til en crazy stemning

Georgiske David Khocholava har taget FC København og Superligaen med storm efter sit skifte fra Shakhtar Donetsk. Nu ser han frem mod et brag af en søndagskamp, når FC Midtjylland gæster Parken i en duel om førstepladsen.

David Khocholava
David Khocholava har været stærkt spillende for F.C. København i indledningen af sæsonen. Her har københavnerne blot lukket fem mål ind. Bedst af alle sammen med FC Midtjylland. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Selvom David Khocholava blot har været i F.C. København siden den 6. juli 2021, er det allerede blevet til 14 kampe og et enkelt mål i den velkendte hvide FCK-trøje for den georgiske landsholdsspiller.

En start, der ikke kunne være lavet meget bedre. Løverne ligger nemlig på en øjeblikkelig førsteplads i Superligaen efter en stærk sæsonstart med seks sejre og to uafgjorte resultater.

Søndag aften gæster FC Midtjylland så et udsolgt Parken til en kamp, hvor der kan blive rykket rundt på nummer et og to. I så fald skal midtjyderne rejse fra København med alle tre point. En kamp, Khocholava ser meget frem til. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Vi glæder os til en crazy stemning i Parken! Vi fornemmer det allerede i dag, hvor fansene er i gang med at forberede tifo. Alle glæder sig til i morgen, og jeg håber bare, at vi også kan gøre fansene glade med resultatet og fortsætte vores gode stime, siger georgieren til FCKs hjemmeside, inden han medgiver, at han tror på at københavnerne kan forsætte deres stime, hvor de er ubesejrede i sæsonens første 15 opgør og med sejre i de seneste ni kampe.

– Vi har en virkelig god organisation og et godt hold, hvor der er en fantastisk stemning, så jeg tror på, at vi kan fortsætte sejrsstimen, siger forsvarsspilleren.

Læs også: Jens Stage: Det bliver virkelig en fed kamp!

Kampen mellem F.C. København og FC Midtjylland har kick off søndag klokken 18, hvor der altså venter et udsolgt Parken.

Læs også: Nicolai Larsen om at komme hjem: Vi spiller en form for fodbold, jeg godt kan lide

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P