3F Superligaen

Nicolai Larsen om at komme hjem: Vi spiller en form for fodbold, jeg godt kan lide

Nicolai Larsen vendte denne sommer retur til Superligaen og dansk fodbold efter et udlandsophold hos franske EA Guingamp i Ligue 2. Et skifte, den rutinerede målmand er ganske tilfreds med. Det fortæller han til campo.dk.

Nicolai Larsen
Nicolai Larsen og Silkeborg IF fik senest et point med hjem fra Brøndby Stadion. Mandag venter AGF på JYSK Park til et sandt lokalopgør. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

30-årige Nicolai Larsen har spillet 225 kampe i Superligaen for henholdvis AaB, FC Nordsjælland og nu Silkeborg IF. Kampe der i 2020 sikrede ham et skifte til den næstbedste række i fransk fodbold, hvor han i EA Guingamp fik sit første udlandsophold.

Her blev det af forskellige årsager blot til syv optrædener, hvilket fik den rutinerede målmand til at takke ja tak, da Kent Nielsen og Silkeborg IF ringede og meldte sin interesse. Et skifte og en retur til Superligaen, han på ingen måder har fortrudt.

– Jeg er rigtig glad for at være kommet til Silkeborg. Det passede rigtig godt for mig personligt og også for familien. Jeg synes, det er et godt sted at være. Vi spiller en form for fodbold, jeg godt kan lide. Langs jorden og med possession. Det er også derfor, vi gør det godt. Vi er 30 mand i den her trup, som spiller på samme måde, siger Nicolai Larsen til campo.dk, inden han sætter flere ord på sin personlige start i klubben.

– Min start har været rigtig god. Vi har fået de point, vi gerne ville, så jeg er rigtig godt tilfreds, siger han endvidere.

Læs også: Absalonsen: Klasseforskel mellem AaB’s kollektiv og OB’s individualister

Fortid i AaB og FC Nordsjælland
Selvom Nicolai Larsen ikke er meget for at sammenligne sit nuværende hold med sine tidligere Superliga-mandskaber, gør han alligevel et forsøg:

– Jeg synes sgu, at Silkeborg er et godt hold. Det viser tabellen også. Vi er et top seks hold lige nu, men det er altid svært at vurdere og sammenligne, siger målmanden, der mandag kan spille sin kamp nummer ni for de velspillende silkeborgensere. Og sin kamp nummer 256 i superligaregi.

Læs også: AGF-profil: Det har altid været AGF oppe i mit hoved

Nicolai Larsen og Silkeborg IF tager mandag aften imod AGF på hjemmebanen JYSK Park, når der fløjtes til kick off klokken 19.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P