LaLiga

FC Barcelona går efter engelsk Manchester City-stjerne

Raheem Sterling var denne sommer et mål for FC Barcelona. En handel blev dog aldrig en realitet, men nu vil catalanerne tilsyneladende prøve igen til januar.

Sterling
Raheem Sterling fik senest kun 20 minutter på banen, da Manchester City smadrede RB Leipzig 6-3 i Champions League. Nu kan han være på vej til FC Barcelona, der også ønskede ham denne sommer. Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix

Denne sommer var FC Barcelonas fodbolddirektør Mateu Alemany rejst til England for at forhandle en aftale på plads med Manchester City om en tilgang af Raheem Sterling. Den handel blev som bekendt aldrig til noget, men nu skulle catalanerne givetvis være klar til at forsøge igen.

Det melder det spanske medie Sport. I sommer var planen, at handlen skulle involvere et bytte med Griezmann, Dembélé eller Sergi Roberto på grund af FC Barcelonas økonomiske situation. En lejeaftale var af samme årsag også i spil.

Nu vil FC Barcelona igen forsøge, når vintervinduet åbnes. Opgaven bliver dog bliver ikke lettere, da Barca i sommer ikke havde pengene til at gøre en handel mulig.

Spørgsmålet er så, om de hårdtprøvede catalanere har det nu.

Læs også: Raphael Varane: På ét punkt er Premier League bedre

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P