Premier League

Raphael Varane: På ét punkt er Premier League bedre

Manchester Uniteds nye forsvarsspiller, Raphael Varane, har spillet mere end 10 år i LaLiga samt på det franske landshold, og efter ankomsten til Premier League har især tempoet i kampene gjort indtryk på franskmanden.

Raphael Varane har nydt starten på sit ophold i Manchester United men har haft nok at se til med et højere tempo. Foto: Ritzau Scanpix

Raphael Varane har vundet verdensmesterskabet i fodbold, tre spanske mesterskaber og fire Champions League-titler. Ikke et cv de fleste render rundt med.

Men selvom den franske forsvarsspiller har enorm erfaring fra højeste niveau, har tempoet i Premier League alligevel gjort indtryk på den 28-årige forsvarer, siden han i sommer skiftede til Manchester United

Det fortæller han i et større interview med Sky Sports forud for weekendens kamp mod West Ham.

– Det er en anden form for fodbold. Det går hurtigere, og du har flere dueller. Intensiteten er meget høj i kampene. Du gentager mange løb og anstrengelser, og du er bare nødt til at være parat, for der er enorm meget pres, siger Varane til tv-kanalen.

Raphael Varane skal sammen med blandt andre Harry Maguire og Viktor Lindelöf levere en sikker sidste skanse for Ole Gunnar Solskjær, og han har nydt starten på sin United-karriere og modtagelsen på Old Trafford – især sidste weekend mod Newcastle.

– Det var fantastisk at høre fansene gennem hele kampen. Der er masser af positiv energi, og det kan holdet mærke.

Manchester United spiller på udebane mod West Ham i morgen søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P