Premier League

Tidligere Premier League-stjerne: Kane tænker stadig på misset City-skifte

Dimitar Berbatov, der har en fortid i blandt andet Manchester United og Tottenham, mener, at Harry Kane stadig tænker på Manchester City, der eftersigende bød flere gange på den engelske kaptajn denne sommer.

Kane
Harry Kane kom for anden kamp i træk ikke på måltavlen, da Tottenham i aftes tog hul på Conference League-gruppespillet ude mod Rennes. På søndag venter Chelsea i et vaskeægte London-derby. Foto: Jean-Francois Monier/AFP/Ritzau Scanpix

Bulgarske Dimitar Berbatov var en frygtet og respekteret angriber, da han huserede i Premier League for Tottenham, Manchester United og Fulham. Her blev det nemlig til 229 kampe og 94 mål. En anden angriber, der også er frygtet og respekteret, er Tottenhams Harry Kane, der denne sommer var tæt på et skifte til Manchester City.

Det udviklede sig til lidt af en transfersaga, da Kane angiveligt skulle være udeblevet fra træning efter EM-slutrunden, da han ville fremtvinge et skifte til de engelske mestre. Skiftet blev dog aldrig en realitet, og nu er den engelske landsholdskaptajn stadig at finde i London-klubben, hvor han er på kontrakt til sommeren 2024.

Dog er tankerne om det missede skifte ikke gået i glemmebogen. Det mener Berbatov i hvert fald. Noget, man tydeligt kunne se i den seneste Premier League-kamp, som Tottenham tabte 3-0 til Crystal Palace.

– Tottenham har fantastiske spillere, men hvis du ikke er konsekvent, har du ingenting. Harry Kane havde ikke en eneste berøring i Crystal Palaces straffesparksfelt på Selhurst Park. Det var første gang, det skete i hans karriere. Han grubler stadig over, at han ikke fik sit skifte til City, påstår Dimitar Berbatov i et interview til Betfair.

Læs også: Brasser vil vinde sit første United-trofæ: Jeg selvtræner meget efter træning

Om Harry Kane formår at få en berøring og måske et mål, vil lade sig vide på søndag, når Tottenham tager imod Chelsea på Tottenham Hotspur Stadium klokken 18:30.

Læs også: Uimponeret modstander: Haaland kan købe mange ting – men ikke klasse

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P