Premier League

Brasser vil vinde sit første United-trofæ: Jeg selvtræner meget efter træning

Brasilianske Fred, der kom til Manchester United fra ukrainsk fodbold i 2018, fortæller, at han bruger meget tid på træningsbanen efter endt holdtræning på at forbedre sit spil med bolden.

Fred
Fred spillede senest 89 minutter, da Manchester United tabte til Young Boys i Champions League. Han kalder tiden i United for en vidunderlig tid i sin karriere. Foto: Fabrice Coffrini/AFP/Ritzau Scanpix

I 2018 skiftede brasilianske Fred ukrainsk fodbold og Shakhtar Donetsk ud med mægtige Premier League og Manchester United. Siden er det blevet til 125 optrædener og fem mål hos De Røde Djævle.

Noget, der gør midtbanespilleren stolt. Det fortæller han i et interview på klubbens hjemmeside.

– Jeg spiller i en massiv klub som United, den største i verden for mig. Jeg tror, ​​det er toppen af ​​min karriere. Det er en fantastisk tid for mig, mit bedste øjeblik, siger Fred, der samtidig afslører, at han bruger meget tid på træningsbanen efter endt holdtræning.

– Jeg sigter efter at forbedre og arbejde meget efter træning på mine afleveringer og mit spil som midtbanespiller. Som jeg har sagt før, er mit mål at få bolden fremad, altid at være klar til at modtage bolden fra midterforsvarerne, modtage en aflevering og have den rigtige kropsposition til at kontrollere den og finde en god aflevering, fortæller han endvidere.

Nul trofæer i det engelske
Den 28-årige brasilianer har stadig et trofæ til gode hos Manchester United. Noget, han har i sinde at ændre.

– Jeg vil fortsætte med at arbejde godt her. For os er det her sæsonen, hvor vi kan vinde trofæer. I min alder, på dette stadie af min karriere, har jeg til formål at gøre mit bedste, forbedre mig hver dag, og jeg er sikker på, at det bliver en velsignet sæson for os, slutter brasilianeren.

Læs også: Tidligere topspillere om Ronaldo: Han burde sætte sig ned

Om det bliver sæsonen, hvor han kan løfte sit første trofæ med klubben, vil tiden vise. Tidligere har han dog vundet trofæer – nemlig i Shakhtar Donetsk. hvor det blev til tre ukrainske mesterskaber, tre ukrainske cupturneringer og fire Super Cup-sejre.

Næste Manchester United-opgør er på søndag, hvor Fred sammen med sine holdkammerater skal en tur til London, hvor West Ham venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P