Premier League

Mikel Arteta: Bernd Leno er ikke garanteret spilletid

Arsenals manager, Mikel Arteta, slog torsdag fast, at den tyske målmand, Bernd Leno, ikke er garanteret spilletid i målet. Den spanske manager mener nemlig, at der skal kæmpes om målmandsposten til træning.

Mikel Arteta
Arsenal vandt deres seneste Premier League-kamp imod Norwich med 1-0. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix.

Rygterne i Tyskland har gået på, at den tyske målmand Bernd Leno skulle være garanteret spilletid, når Arsenal møder Tottenham senere denne måned.

Det er den spanske Arsenal-manager, Mikel Arteta, derimod helt uenig i. Han mener, at det hele er spekulationer.

– Jeg ved ikke, hvor det kommer fra, men de ved mere end mig. Jeg er ham, som vælger holdet i weekenderne, og nogle gange læser jeg ting, som jeg ikke engang har besluttet endnu. De giver mig ideer, men jeg har ikke taget nogen beslutning omkring kampen lørdag (Mod Burnley, red.) eller til The North London Derby (Kampen imod Tottenham, red.), siger Arsenal-manager, Mikel Arteta, til Sky Sports.

Læs også: Southampton-manager om Pep Guardiola: Det er ægte fodbold

Arteta forklarer derudover, at der aldrig er blevet garanteret spilletid til målmændene i klubben, fordi konkurrencen til træningen er vigtig.

– Nej. Det er det, som jeg har sagt til målmændene i de sidste to til tre år – at sådan noget, gør vi ikke. Det vi vil have er en stærk ”performance” og bede dem om at træne godt og spille op til deres bedste. Hvordan kan jeg garantere noget til nogen?, siger Mikel Arteta til Sky Sports.

Hvem der kommer til at vogte Arsenals mål i næste kamp, finder vi ud af, når Arsenal på udebane møder Burnley lørdag den 18. september.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P