Premier League

Southampton-manager om Pep Guardiola: Det er ægte fodbold

Southampton møder lørdag Manchester City på Etihad Stadium. Det er et opgør, som manager Ralph Hasenhüttl glæder sig meget til, da han mener, at Pep Guardiola spiller ægte fodbold.

Ralph Hasenhüttl
Sidst Southampton mødte Manchester City blev det til et 5-2 nederlag til Ralph Hasenhüttls mandskab. Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester City vandt onsdag aften med hele 6-3 mod tyske RB Leipzig. På lørdag møder City-manager, Pep Guardiola, endnu en tysker, når han står overfor Southamptons manager, Ralph Hasenhüttl.

Det er et opgør, som Southampton-manageren altid glæder sig meget til.

– Jeg nyder de her kampe mod Pep (Guardiola, red.), for at være helt ærlig, siger Ralph Hasenhüttl til Southamptons hjemmeside.

Hasenhüttl uddyber videre, hvorfor han netop ser frem til opgørene mod Pep Guardiola og Manchester City:

– Det er ægte fodbold, ægte Premier League, det er på det højeste niveau. Det er derfor, at man vil have det her job. Du ved, hvor svært det er, det er den udfordring, som vi godt kan lide, siger Ralph Hasenhüttl.

Netop udfordringen, ser Southampton-manageren som en god mulighed for at yde sit bedste:

– At overraske Pep (Guardiola, red.) er ret svært, fordi han altid finder svaret. Men vores mål er, at holde kampen åben så længe som muligt.

– Jeg ved, at Pep (Guardiola, red.) vil komme med alt, hvad de har, og det vil blive svært at konkurrere. Men vi har også nogle kvaliteter, og vi må tro på vores egne evner, siger Ralph Hasenhüttl.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P