1 min læsningZlatan misser Liverpool-opgør

Det bliver uden Zlatan Ibrahimovic på banen, når AC Milan onsdag skal på besøg hos Liverpool i Champions League.

1 min læsning
Der kommer til at gå lidt længere, før Zlatan kan juble igen. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimovic var tilbage for AC Milan i weekendens kamp mod Lazio, hvor den store svensker endda bidrog med en enkelt scoring i 2-0-sejren, men nu er uheldet ude igen.

Svenskeren, der om under en måned fylder 40, fik en skade i sin akillessene i kampen mod Lazio, og den holder ham nu ude af Champions League-opgøret mod Liverpool onsdag. Det fortæller AC Milan-træner Stefano Pioli.

– Han sluttede kampen mod Lazio med inflammation i akillessenen. I dag forsøgte han at træne, men vi vil ikke risikere noget, siger Pioli, som altså afskriver svenskeren til kampen på Anfield, ifølge Goal.com.

Læs også: João Félix roser Liverpool: Bedste hold i England

Den aldrende svensker sad ude med skader i 18 af AC Milans 38 Serie-A-kampe i sidste sæson, og han måtte også opgive at repræsentere Sverige ved sommerens EM-slutrunde, da han først i maj pådrog sig en knæskade.

Den knæskade så svenskeren ud til at være kommet sig over, da han spillede de sidste 30 minutter af weekendens kamp mod Lazio. Men nu er det altså en skade i akillessenen, der holder ham ude af milanesernes første Champions League-opgør siden 2013-14.

Når AC Milan onsdag klokken 21 gæster Liverpool og Anfield, er det blot tredje gang, de to klubber mødes. De to foregående gange har begge været finaler i Champions League, hvor den første i 2005 endte med Liverpool-sejr efter straffesparkskonkurrence. To år senere fik italienerne dog revanche, da de på to mål af Filipo Inzaghi vandt 2-1.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P