Europæisk Fodbold

João Félix roser Liverpool: Bedste hold i England

Atletico Madrid er kommet i pulje med Liverpool, AC Milan og FC Porto i deres Champions League-gruppe, og det er tre hold, der ifølge João Félix, er de bedste i deres respektive lande.

João Félix storroser Atletico Madrids modstandere i Champions League. Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix

De fleste vil nok pege på gruppe B, hvis de skal udpege den stærkeste gruppe i dette års Champions Leagues.

Det er en gruppe, der består af Liverpool, AC Milan, Atletico Madrid og FC Porto, men selvom det kun er Atletico Madrid, der repræsentere sit land som mestre, så mener Atletico-angriberen João Félix, at de skal op mod det bedste mandskab fra henholdsvis England, Italien og Portugal.

– Vi har en vanskelig gruppe, og vi møder hold, som er de bedste i deres lande. Det bliver meget tætte kampe, men vi vil gøre, hvad vi kan for at vinde de tre point i alle kampene, siger Félix ifølge portugisiske Record.

Læs også: Zlatan misser Liverpool-opgør

Atletico Madrid lægger fra land i Champions League med en kamp hjemme mod FC Porto onsdag, og det er et hold, som Félix har en fortid som ungdomsspiller hos, og efter

– Det er et hold, som jeg kender godt. Deres karakteristika og deres spillestil. Jeg er klar til kampen, lyder det fra Félix.

Mens både AC Milan og FC Porto blev toer i deres ligaer i den forgangne sæson, måtte Liverpool tage til takke med en plads som nummer tre. Netop Liverpool tager på samme tid som Atleticos kamp mod FC Porto hjemme på Anfield imod AC Milan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P