Champions League

FC Barcelona-anfører efter 2-8 nederlaget til Bayern München: Det er en ny sæson

FC Barcelonas anfører, Sergio Busqeuts, var mandag til pressemøde forud for kampen imod de tyske mestre, Bayern München. Der forklarede den spanske midtbanespiller, at 2-8 nederlaget fra 2019 ikke er noget, den catalanske klub fokuserer på.

FC Barcelona
FC Barcelona vandt deres seneste LaLiga-kamp med 2-1 over Getafe. Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix

FC Barcelona var som kegler, da de tilbage i 19/20-sæsonen tabte med 2-8 til Bayern München i Champions League-kvartfinalen.

På et pressemøde mandag, kunne Barcelonas anfører, Sergio Busquets, dog fortælle, at man ingen tanker gør sig om det store nederlag for lidt over et år siden.

-De er et meget komplet hold, og de vil prøve at vinde for at få en god start. 2-8 resultatet er fakta, og det er svært at acceptere.

– I fodbold er der nogle gange positive og negative resultater. Vi er allerede klar over, at det vil blive anderledes denne gang. Det er forskellige hold, sæsoner og omstændigheder, siger Sergio Busquets på FC Barcelonas pressemøde.

Læs også: David de Gea åbner op om forholdet til konkurrenten Dean Henderson

Messi afsked kom som et chok
Sergio Busquets, der er i gang med sin 14. sæson i FC Barcelona, kunne derudover fortælle, at han ikke havde set Messis afsked med klubben komme.

– Han forlod os i en choktilstand, på grund af det som Leo (Lionel Messi, red.) betød for klubben og for mig, siger Sergio Busquets på FC Barcelonas pressemøde.

Midtbanespilleren uddyber yderligere, at man nogle gange som ”underdog” kan skabe overraskelser:

-I fodbold kan alt ske. Chelsea var ikke favoritter (i sidste sæson, red.), men endte med at vinde trofæet, siger Sergio Busqeuts på pressemødet.

Barcelona møder hjemme på Camp Nou Bayern München tirsdag klokken 21 i begge klubbers første kamp i denne sæsons Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P