Premier League

David de Gea åbner op om forholdet til konkurrenten Dean Henderson

I løbet af sidste sæson kæmpede David de Gea og Dean Henderson om målmandsposten i Manchester United. Nu åbner den spanske målmand op omkring forholdet til konkurrenten.

David de Gea
David de Gea har spillet i Manchester United siden 2011, hvor han skiftede fra Atlético Madrid. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter en vaklende start tilbage i 2011, da David de Gea skiftede fra Atlético Madrid til Manchester United, har den spanske målmand ikke set sig tilbage, og han er i mange år blev anset som en af de vigtigste spillere hos De Røde Djævle.

Men efter sidste sæson, hvor den engelske målmand Dean Henderson vendte tilbage til Manchester United, efter et lejeophold i Sheffield United, har der været usikkerhed omkring, hvem af de to målmænd, der er manager Ole Gunnar Solskjærs foretrukne førstevalg i målet.

På Manchester Uniteds pressemøde inden tirsdagens kamp mod Young Boys, fortæller den spanske målmand nu, at konkurrencen med den engelske målmand, ikke er noget, som de Gea ikke har prøvet før.

-Jeg har spillet med mange gode målmænd gennem hele min karriere i Manchester (United, red.), det har været Sergio (Romero, red.), (Victor, red.) Valdes, Anders (Lindegaard, red.), der har altid været gode målmænd her i klubben, siger David de Gea på Manchester Uniteds pressemøde.

Læs også: Thomas Tuchel: Derfor har Chelsea-profil ikke spillet siden Champions League-finalen

Den spanske United-målmand uddyber videre, at det for ham ikke kun er på målmandsposten, man i United har konkurrence:

-Det er ikke kun blandt os ”keepere”, at der er kamp om pladserne, vi prøver altid at bringe de bedste spillere, så der altid vil være kamp om positionerne.

-Det er Manchester United, vi prøver at være ambitiøse og bringe de bedste spillere, så vi derefter kan kæmpe for vores position. Det er fodbold, det er Manchester United, siger David de Gea på Manchester Uniteds pressemøde.

Dean Henderson har været ude i starten af denne sæson på grund af eftervirkninger af corona, hvilket har gjort David de Gea til fast mand i United-målet. Her er United og David de Gea fortsat ubesejrede i denne sæson.

Læs også: Thomas Tuchel: Derfor har Chelsea-profil ikke spillet siden Champions League-finalen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P