1 min læsningTidligere topdommer: Leeds-spiller blev kun udvist, fordi Elliots skade var frygtelig

Mark Clattenburg forsvarer Pascal Struijk, der fik rødt kort efter skrækskade til Harvey Elliott.

1 min læsning
Mark Clattenburg
Mark Clattenburg mener ikke, at der nødvendigvis burde være blevet fløjtet for frispark i situationen, hvor Harvey Elliot fik en frygtelig ankelskade. Foto: Shaun Botterill/Getty Images

I går blev Liverpool-talentet Harvey Elliott ramt af en slem skade, da Pascal Struijk fra Leeds satte en tackling ind på den unge englænder. Det resulterede efterfølgende i et direkte rødt kort til Leeds-spilleren.

Men ifølge Mark Clattenburg burde der måske slet ikke have været givet frispark i situationen. Det siger den tidligere engelske topdommer dagen derpå til The Mirror.

– Dommeren Craig Pawson fløjtede ikke engang for et frispark i første omgang. Efter hans opfattelse, vandt Struijk bolden på fair vis, siger Mark Clattenburg og fortsætter:

– Men VAR-folkene vurderede hændelsen, og fordi skaden var så alvorlig, kaldte de et rødt kort til Struijk.

Dermed antyder Clattenburg, at Struijk kun blev udvist på grund af tacklingens udfald, som endte med at få Elliots ankel til at ryge af led. Noget, der nu kræver en operation.

– Liverpool FC kan bekræfte, at Harvey Elliott er blevet udskrevet fra hospitalet efter at have pådraget sig en alvorlig ankelskade i kampen mod Leeds. Elliott er nødsaget til at gennemgå en operation i de kommende dage, og klubben vil komme med yderligere opdateringer på et senere tidspunkt, skrev Liverpool på klubbens hjemmeside i går.

Læs også: Elliott viser overskud efter grim skade: Giver kamptrøje og støvler til sengemakker

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P