Premier League

Thomas Tuchel: Derfor har Chelsea-profil ikke spillet siden Champions League-finalen

Ben Chilwell har ikke spillet et eneste minut, siden han tilbage i maj triumferede ved at vinde Champions League med Chelsea. Nu afslører Thomas Tuchel, hvorfor venstrebacken ikke har været i spil siden.

Chilwell
Mentalt træthed er grunden til, at Ben Chilwell ikke har spillet et eneste minut siden han løftede pokalen med de store ører den 29. maj 2021. Foto: Kirsty Wigglesworth/Ritzau Scanpix

Ben Chilwell spillede fuld tid for Chelsea, da de besejrede Manchester City i Champions League-finalen og triumferede tilbage i maj. Den 24-årige back var også udtaget til Englands EM-trup, hvor han til manges overraskelse ikke fik et eneste spilminut. Noget, der mentalt har tæret på Ben Chilwells.

Det afslører Thomas Tuchel forud for Chelseas åbningskamp i Champions League mod Zenit Skt. Petersborg.

– Ja, det har været en svær tid for ham, og jeg synes, det er helt normalt. Det var svært for ham til EM, fordi han troede, han skulle spille. Det var svært at sluge, fordi han troede han var en del af et hold, hvor han aldrig fik trøjen over hovedet, forklarer Thomas Tuchel ifølge Sky Sports.

Efter hans retur til klubbens træningsbaner var det en ramt spiller, der ventede Chelseas stab.

– Han havde en pause, og det var svært for ham at slappe helt af og ryste skuffelsen af skuldrene. Da han ankom hertil efter EM, følte jeg, at han virkede mentalt træt og stadig bekymrede sig om situationen, siger tyskeren endvidere.

Find campo.dk på Facebook – så holder du dig altid opdateret!

Ben Chilwell har siden set til fra bænken i Chelseas fire første Premier League-kampe, hvor Marcos Alonso har sat sig solidt på venstrebacken.

Nu kan tingenes tilstand dog måske vende, da der meget vel kan vente spilletid til den engelske back, når Chelsea sætter gang i titelforsvaret i Champions League.

– Vi har ingen yderligere bekymringer for Chilly (Chilwells kælenavn, red.). Vi var nødt til at give ham lidt mere tid, fordi han skulle genfinde glæden på banen. Men han er med i kapløbet om spilletid nu. Han er i god form og kan spille hvert minut, afslutter Thomas Tuchel.

Kampen har kick off klokken 21 på Stamford Bridge tirsdag aften.

Læs også: Lukaku vil have to Inter-spillere til Chelsea

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P