3F Superligaen

Randers-spiller: Var klar til selv at betale for mit klubskifte

Randers-spilleren Vito Hammershøy-Mistrati kunne mandag aften i et interview med Offside på TV3 Sport fortælle, at der var problemer med skiftet fra Hobro IK til Randers FC tilbage i 2019, hvilket gjorde, at midtbanespilleren selv var klar til at betale det beløb, som adskilte de to klubber.

Vito Hammershøy-Mistrati
Randers FC tabte hjemme på Cepheus Park med 0-2 til F.C. København søndag aften. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vito Hammershøy-Mistrati, der til dagligt tørner ud for den kronjyske klub Randers FC, var mandag aften gæst i Offside på TV3 Sport. Her fortalte midtbanespilleren en lidt speciel anekdote om skiftet fra Hobro til Randers i 2019.

Hammershøy-Mistratis skifte mellem de to klubber havnede nemlig i en flere ugers lang forhandling, hvilket fik den nuværende superligaspiller til at overveje selv at betale en del af transfersummen.

– Efter flere ugers forhandling, gik jeg og hang lidt med skuffen, fordi jeg tænkte, at det ikke ville lykkes. Så i sidste ende lykkedes det. Jeg var helt ude i at betale det sidste beløb selv, som klubberne ikke kunne blive enige om. Det var småpenge, men jeg var virkelig klar på at skifte til Randers, siger Vito Hammershøy-Mistrati til Offside.

Randers-spilleren afslørede derefter, hvor mange penge, det egentlig drejede sig om:

– Det kan jeg godt afsløre. Det var 50.000 (kroner, red.). Jeg ringer til Jens Hammer (Sørensen, daværende sportschef i Hobro IK, red.) og siger, at det kan ikke passe det her, så betaler jeg sgu lortet selv, siger Vito Hammershøy-Mistrati til Offside.

Midtbanespilleren uddybbede videre, at han ikke er sikker på, hvorvidt han i sidste ende måtte punge ud af egen lomme:

– Jeg ved ikke, om jeg egentlig kom til det. Jens (Hammer Sørensen, red.) er jo en forretningsmand, men også en god mand, så han sagde, at det skulle jeg ikke tænke på, de skulle nok finde ud af det. Så går der en time, så ringer min agent og siger, at de er enige, og vi gør det i morgen. Så ja, happy ending. Men jeg var klar på det (at betale de 50.000 kr. selv, red.).

Skiftet til Randers er den første og eneste gang i Vito Hammershøy-Mistratis karriere, hvor der er blevet betalt et transferbeløb for midtbanespilleren.

Læs også: Forbavset fodboldekspert: OB manglede respekt for resultatet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P