3F Superligaen

Forbavset fodboldekspert: OB manglede respekt for resultatet

Fodboldekspert Johan Absalonsen var mandag aften på Nature Energy Park i Odense, hvor han så to tidligere arbejdsgivere i aktion.

Andreas Alm
OB-cheftræner Andreas Alm kunne mandag tilføje tre point til sit superligaregnskab. Dog forstår campo.dks faste fodboldekspert ikke OBs offensive tilgang til 2. halvleg. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

– OB manglede respekt for resultatet. Det er min klare vurdering.

Sådan lyder det mandag aften fra Johan Absalonsen, campo.dks faste fodboldekspert.

Han så til fra første parket, da OB sendte SønderjyskE hjem til Haderslev med et nederlag på 2-1.

Læs også: Fodboldekspert: Oprykkerhold er et friskt pust – men straffes hårdt

Johan Absalonsen, der har repræsenteret begge klubber i sin aktive karriere, er kort efter slutfløjt dog forbavset over OBs tilgang til 2. halvleg. Her bemærkede han nemlig, at de stribede odenseanere mere eller mindre konstant havde tre mand hængende fremme.

– OB spiller jo en flot 1. halvleg, hvor de sagtens kunne have scoret 3-4 mål. Jeg er dog overrasket over, at de langt ind i 2. halvleg står med tre mand fremme, der ikke deltog i det defensive arbejde. Her tænker jeg især på Sabbi, Kadrii og Frøkjær-Jensen, vurderer den tidligere superligaspiller, der ikke kan forestille sig, at det har været hensigten fra Andreas Alm på OB-bænken:

– Det kan godt være, at de jagtede et mål for at lukke kampen. Men når man tænker på hvor vigtige de tre point er for holdet efter deres lidt halvtunge sæsonstart, forstår jeg ikke den disposition, slutter Johan Absalonsen.

Læs også: OB-sejr sendte fynboerne forbi mestrene

Niende superligarunde starter på fredag, hvor AaB tager imod netop OB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P