3F Superligaen

Fodboldekspert: Oprykkerhold er et friskt pust – men straffes hårdt

Fodboldekspert, Johan Absalonsen, er vild med Viborg. Han mener dog, at de grønblusede skal vende sig til Superligaen, hvor de er blevet straffet hårdt.

VFF
Viborg er det tredjemest scorende hold i Superligaen - kun overgået af F.C. København og FC Midtjylland. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

– Viborg er virkelig et friskt pust i Superligaen. Men de er blevet straffet hårdt – især i de sidste par runder.

Sådan lyder det søndag aften fra Johan Absalonsen, campo.dks faste fodboldekspert.

Han er vild med domkirkebyens offensive indtog i Superligaen, hvor det indtil videre er blevet til otte point i otte kampe.

Herunder også 11 mål, som er lige så mange som Brøndby IF, FC Nordsjælland og AaB – kun overgået af F.C. København og FC Midtjylland, som har scoret flere.

Fejl straffes hårdere i Superligaen
I dag blev de grønblusede så besejret med 2-3, da AaB kom på besøg på Energi Viborg Arena. En kamp, der bølgede frem og tilbage, men hvor de bolsjestribede aalborgensere til allersidst tog alle tre point.

Læs også: Fire dødboldsmål, da AaB kravlede op på tredjepladsen

– Måden Viborg går til kampene på – især offensivt – er forfriskende for et oprykkerhold. Jeg synes dog, man kan se, at de bliver straffet hårdere i Superligaen end de gjorde i 1. division. Jeg har især bemærket, at de efterlader huller i bagrummet, hvor de skubber meget frem, vurderer Johan Absalonsen.

I morgen vil Johan Absalonsen være på plads på Nature Energy Park i Odense, hvor to af hans tidligere klubber dyster. Her tager OB nemlig imod SønderjyskE i en fodboldkamp, som fynboen i den grad ser frem til:

– Det bliver helt vildt sjovt at følge den kamp, og jeg skal nok komme et friskt og sjovt take der, lover Absalonsen, der i superligaregi har repræsenteret SønderjyskE, F.C. København, AC Horsens, OB og Brøndby IF.

Læs også: Mikael Anderson om fængselsbillede: Tolk det som du vil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P