2 min læsningFodboldekspert: Oprykkerhold er et friskt pust – men straffes hårdt

Fodboldekspert, Johan Absalonsen, er vild med Viborg. Han mener dog, at de grønblusede skal vende sig til Superligaen, hvor de er blevet straffet hårdt.

2 min læsning
VFF
Viborg er det tredjemest scorende hold i Superligaen - kun overgået af F.C. København og FC Midtjylland. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

– Viborg er virkelig et friskt pust i Superligaen. Men de er blevet straffet hårdt – især i de sidste par runder.

Sådan lyder det søndag aften fra Johan Absalonsen, campo.dks faste fodboldekspert.

Han er vild med domkirkebyens offensive indtog i Superligaen, hvor det indtil videre er blevet til otte point i otte kampe.

Herunder også 11 mål, som er lige så mange som Brøndby IF, FC Nordsjælland og AaB – kun overgået af F.C. København og FC Midtjylland, som har scoret flere.

Fejl straffes hårdere i Superligaen
I dag blev de grønblusede så besejret med 2-3, da AaB kom på besøg på Energi Viborg Arena. En kamp, der bølgede frem og tilbage, men hvor de bolsjestribede aalborgensere til allersidst tog alle tre point.

Læs også: Fire dødboldsmål, da AaB kravlede op på tredjepladsen

– Måden Viborg går til kampene på – især offensivt – er forfriskende for et oprykkerhold. Jeg synes dog, man kan se, at de bliver straffet hårdere i Superligaen end de gjorde i 1. division. Jeg har især bemærket, at de efterlader huller i bagrummet, hvor de skubber meget frem, vurderer Johan Absalonsen.

I morgen vil Johan Absalonsen være på plads på Nature Energy Park i Odense, hvor to af hans tidligere klubber dyster. Her tager OB nemlig imod SønderjyskE i en fodboldkamp, som fynboen i den grad ser frem til:

– Det bliver helt vildt sjovt at følge den kamp, og jeg skal nok komme et friskt og sjovt take der, lover Absalonsen, der i superligaregi har repræsenteret SønderjyskE, F.C. København, AC Horsens, OB og Brøndby IF.

Læs også: Mikael Anderson om fængselsbillede: Tolk det som du vil

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer