Premier League

Engelsk medie: Jack Grealish-repræsentanter fik millionbeløb for City-handel

Manchester City betalte denne sommer hele 100 millioner pund for den engelske landsholdsspiller Jack Grealish. Ifølge et engelsk medie, skulle det dog ikke kun være Grealish’ gamle klub, Aston Villa, som har fået penge for handlen.

Jack Grealish
Jack Grealish nåede i sin Aston Villa tid at spille 213 kampe, hvor det blev til 32 mål og 43 assist. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester City slog denne sommer engelsk transferrekord, da de betalte 100 millioner pund for Aston Villas Jack Grealish. Men ifølge det engelske medie Football Insider, skulle Manchester-klubben også have betalt et tocifret millionbeløb til den engelske spillers repræsentanter.

Mere nøjagtig menes Football Insider at vide, at det drejer sig om ti millioner pund, som er blevet fordelt mellem Grealish selv, hans far og hans agenter fra Stellar Group (et hollandsk agentbureau, red.), for at have fået handlen ordnet.

Grealish’ skifte til Manchester City har derudover sikret englænderen en seksårig kontrakt i klubben, hvor han angiveligt tjener 200.000 pund om ugen.

Med en pris på 100 millioner pund, slog Grealish og Manchester City dermed den tidligere engelske transferrekord på 89,3 millioner pund. En rekord, som de evige rivaler fra Manchester United stod noteret for med købet af Paul Pogba tilbage i 2016.

Læs også: David de Gea åbner op om forholdet til konkurrenten Dean Henderson

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P