Anders Dreyer er den første spiller i den russiske ligas historie, som scorer hattrick i debutkamp

Anders Dreyer skiftede i slutningen af transfervinduets til russiske Rubin Kazan. Her til aften drømmedebuterede han med hattrick.

Ifølge Transfermarkt fik FC Midtjylland syv millioner euro, da Anders Dreyer skiftede til Rubin Kazan. Foto: Ritzau Scanpix

En sand drømmedebut. Det er ikke én tand for overdrevent, hvis man skal knytte nogle ord på Anders Dreyers første kamp i Rubin Kazan.

Kampen mellem Kazan og FC Ural var nemlig blot tre minutter gammel, da den tidligere FC Midtjylland-spiller scorede til 1-0. I slutningen af kampen gjorde han det så også til 3-0 og 4-0.

Dermed fik den 23-årige kantspiller, der også har en fortid i Esbjerg, Brighton, St Mirren og Heerenveen, en drømmestart i det russiske.

Oliver Abildgaard, der er tidligere AaB’er, startede også inde i kampen, der endte 4-0.

Undervejs i kampen blev German Onugkha – en anden kending af dansk fodbold – også indskiftet. Angriberen, der i den seneste sæson spillede 17 kampe for Vejle Boldklub og scorede fem mål, fik de sidste ti minutter på banen.

Næste opgave for de to danskere – og Onugkha – bliver mod ligaens øjeblikkelige førerhold Zenit Skt. Petersborg om en uge. De forsvarende mestre skal dog først på en svær opgave tirsdag, hvor de på Stamford Bridge møder Champions League-vinderne fra Chelsea.